“ГП Продакшънс” ЕООД  е българска фирма с дългогодишен опит в различни сфери, oсновната от които е филмовата индустия. Нашата работа е временно да пригодим, организираме и обслужим различни пространства, на които работи голям екип от хора или се провеждат социални събития. За тази цел разполагаме с оборудване за отдаване под наем, както и с екип от обучени професионалисти.

Широкият ни набор от организаторско оборудване – палатки, маси, пейки, агрегати, климатици, печки, радиостанции и много други артикули, е подходящ за организиране на най-различни видове мероприятия.

Нашият екип от професионалисти ще осигури монтаж на тенти и оборудване на временни помещения, като гарантираме качествено обслужване. Успяваме да затоплим и най-студените места или да Ви разхладим в горещите дни!

Предлагаме специализиран транспорт на техника и товари. Разполагаме и с превозни средства като камиони, оборудвани като агрегати, офис помещения, гримьорни стаи или стаи за почивка. Те ще Ви осигурят комфорт и на най-суровите терени, а професионалните ни шофьори ще се погрижат за правилната им екслпоатация и Вашето спокойствие.

Ценообразуването ни е индивидуално, защото нашите клиенти винаги получават оферта, изготвена специално за тях – спрямо периода, пакета, вида услуги и количеството артикули, които са наети. Така успяваме да Ви предложим максимално качествено обслужване на цена, съвместима с Вашия бюджет!

За по-подробна информация – не се колебайте да се свържете с нас!

Екипът на ГП Продакшънс