Камиони - Агрегат

Предлагаме услуга с камиониоборудвани като агрегати. Те могат да Ви осигурят електричество на всяко място (най-вече открито) за дълъг период от време. За целта разполагаме със:

120kW агрегат,  100kW агрегат  и 50kW aгрегат

Офис камиони

Разполагаме с камиониоборудвани като офисни помещения, които могат да се използват за най-различни цели. Те са снабдени с офис техника, климатизация и всичко необходимо, за да създадат най-добрите условия за вашето професионално представяне навсякъде.

Камиони - Гримьорна

Разполагаме с камиониоборудвани като гримьорни помещения, обзаведени функционално, с климатизация и всичко необходимо, за да създадат най-добрите условия за вашето професионално представяне навсякъде.

Товарен превоз

Предлагаме превоз на техника и различен тип товари с камиони, и товарни автомобили с различни характеристики и капацитет – най – подходящи за Вашите нужди!

Трикампери

Разполагаме с трикампери, които представляват  три отделни помещения за почивка, разположени в камион. Те ще Ви осигурят комфорт и домашна обстановка и в най-неблагоприятните условия и трудни терени.

Обслужване на събития

Професионалният ни екип може да се грижи изцяло за оборуването, наето от нас – сглабяне на палатки, затопляне на устроенето помещение, подготвяне за използване на радиостанциите ни както и грижа за безпроблемното и удобно използване на всеки вид артикул, нает от нашата фирма.

Почистване на помещения

Предлагаме почистване на големи помещения, с техниката, с която разполагаме за съответните цели.

Всички артикули са само за отдаване под наем!

Ценообразуването ни е индивидуално – не се колебайте да се свържете с нас!